Sport og Trim kan tilby disse timene

PULSINTERVALL 4X4 MED STYRKE: Aerobic, mosjonstrening hvor ulike gymnastiske øvelser utføres i et relativt hurtig tempo og knyttes sammen ved hjelp av moderne rytmisk musikk. Aerobic tar sikte på å forbedre den aerobe utholdenheten ved å øke kroppens opptak og utnyttelse av oksygen, og samtidig øke den utholdende funksjonelle styrken, samt bedre balanse og koordinasjon. Treningen foregår gjerne i store grupper med instruktør.

TABATA:  Tabata sørger for både styrke, kondisjon, balanse og forbruk blir utfordret. Dette er en tøff, intervallbasert tid med korte og intensive arbeidsperioder for hele kroppen. Arbeidsperioden kjøres i 20 sek. etterfulgt av 10 sek. pause. Dette gjentas 8 ganger, totalt 4 min. og gjentas med ulike øvelser i 7 runder.

FATBURNER: En time med enkel aerobic som får opp pulsen, blandet med enkel styrketrening for hele kroppen. Målet er å jobbe med pulsen for å øke forbrenningen.

MRL (MAGE,RUMPE,LÅR): Styrketime med fokus på mage, rumpe og lår. Her brukes egen kroppsvekt og eksterne hjelpemidler.

CROSSTRAINING: Push deg selv med vår effektive Crosstraining gruppetime. Her blir du utfordret i svært gode styrke- og kondisjonsøvelser. I løpet av denne gruppetiden får du arbeid med ulike intervaller som EMOM, AMRAP og TABATA. Med disse separate intervalløvelsene får du prøvd deg og forbedret din styrke og kondisjon.

Instruktøren på denne sporty og intensive crosstraining timen vil så klart gi deg ulike alternativer til øvelsene, men samtidig pushe deg til at du yter det lille ekstra som trengs for at du skal få det mest ut av tiden. Hver gang du drar på Crosstraining kan du fortelle hvor mange repetisjoner/runder du rekker på hvert intervall. Konkurrer med deg selv,eller en venn som blir med deg på gruppetimen

Crosstraining stiller ingen krav til takt eller rytme. Du trener ut fra eget nivå. Timepasser for både jenter og gutter, damer og menn! Det trengs ingen forkunnskaper om verken styrketrening eller crossfit. 

STYRKESIRKEL 60: 

Mål for timen/ treningsutbytte: 

 -Bli sterkere i de viktigste muskelgruppene

- Funksjonelle øvelser for hele kroppen

- God innføring i teknikk og utførelse

- Helseeffekt ved at du blir sterkere og øker muskelmassen

Metode: 

- 10-12 stasjoner med funksjonelle øvelser for hele kroppen

- 4-6 repetisjoner for helseeffekt 

Kort tidsbeskrivelse: 

- Lett oppvarming, anbefalt å varme opp litt på egenhånd før tiden

- 10-12 øvelser i sirkel –styrkeøvelser for hele kroppen

- 3-4 runder. Nedtrapping 

 Du får trent hele kroppen. Timen passer like godt til nybegynnere som godt trente. 

SPINNING: Gruppetime med sykling i en flott spinningsal. Spinning passer for alle, og vi kjører ulike timer med utholdenhet, styrke og intervall. Timene ledes av motiverende instruktører der musikk og rytme skaper en helt spesiell stemning i salen.

STEP/STYRKE: 

Mål for timen/ treningsutbytte: 

- Øke kondisjonen

- Senke biologisk alder

- Bli sterkere 

Metode: 

- 4x4 intervaller på stepkasse, 3 min pause mellom

- Styrke 15 min, med fokus på de viktigste muskelgruppene. 

- 4-6 rep. –tungt på matte med baseøvelser.

Kort timebeskrivelse: 

- Enkel oppvarming

- En artig og enkel time hvor du får øke kondisjonen, og bli sterkere

- 4 drag på 4 min, intensiv arbeidsøkt med enkle øvelser på step-kasse der formålet er å jobbe i riktig intensitetssone. Andpusten, men ikke melkesyre!

- 15 min styrke på sentrale muskelgrupper for helseeffekt

- Rolig nedtrapping 

STYRKE: Styrketrening for hele kroppen med variert bruk av tilgjengelig utstyr, samt benyttelse av egen kropp som vekt.

YOGA: Yoga er trening for kropp og sinn som gir økt bevegelighet, styrke, balanse og kroppskontroll.

ZUMBA™: Zumba er en time fullpakket med hotte dansetrinn, pulserende latinske- og internasjonale rytmer som er enkle å følge! Koreografien er bla. inspirert av salsa, merengue, cumbia, reggeton og magedans. Du kommer til å få bedre kondisjon, økt forbrenning og i tillegg få mer energi i hverdagen. Treningsformen gir deg en «feel-good»-følelse som varer etter at du har avsluttet tiden. Musikken er såpass fengende og motiverende at trening ikke lenger vil oppleves som en plikt,men en fest!

Se vår timeplan

Sport og Trim

Med fokus på folkehelse og trening

Bli medlem