Sport og Trim kan tilby disse timene

AEROBIC: Aerobic, mosjonstrening hvor ulike gymnastiske øvelser utføres i et relativt hurtig tempo og knyttes sammen ved hjelp av moderne rytmisk musikk. Aerobic tar sikte på å forbedre den aerobe utholdenheten ved å øke kroppens opptak og utnyttelse av oksygen, og samtidig øke den utholdende funksjonelle styrken, samt bedre balanse og koordinasjon. Treningen foregår gjerne i store grupper med instruktør.

TABATA: Tabata sørger for at både styrke, kondisjon, balanse og spenst blir utfordret. Dette er en tøff, intervallbasert time med korte og intensive arbeidsperioder for hele kroppen. Arbeidsperiodene kjøres i 20 sek. etterfulgt av 10 sek. pause. Dette gjentas 8 ganger, totalt 4 min. og gjentas med ulike øvelser i 7 runder.

FATBURNER: En time med enkel aerobic som får opp pulsen, blandet med enkel styrketrening for hele kroppen. Målet er å jobbe med pulsen for å øke forbrenningen.

MIXTIMER: Denne timen vil variere fra uke til uke. Den ene uken kan det være en styrketime, den andre kan det være en kondisjonstime. Følg med på hjemmesiden, bookingen og på facebook for å se hvilken time som kommer hver uke.

INNEBANDY: Innebandy (internasjonalt også kjent som floorball) er en lagsport som spilles med kølle og plastikkball. Her deles det opp i 2 lag som spiller mot hverandre.

KETTLEBELLS: Allsidig styrke og stabilitetstrening for hele kroppen ved hjelp av kettlebells (kule med handtak) med varierende tyngde.

MRL (MAGE,RUMPE,LÅR): Styrketime med fokus på mage, rumpe og lår. Her brukes egen kroppsvekt og eksterne hjelpemidler.

STYRKEPUMP: En tøff styrketime med bruk av vektstang. Fokus på store muskelgrupper og gode basisøvelser for hele kroppen. En super økt for økt styrke, forbrenning og god hverdagsfunksjon. Det er også en god time for å bedre teknikk i de vanligste basisøvelsene som knebøy, markløft, skulderpress og benkpress.

FUNKSJONELL STYRKE: En knallgod styrketime med bruk av egen kroppsvekt som motstand. Timen ledes av dyktige Tomas Bekkavik som til vanlig er turntrener på høyt nivå. Her får man muligheten til å bedre styrke, balanse og kroppsbeherskelse på en effektiv, funksjonell og utfordrende måte.

CROSS-TRAINING: En tøff, intervallbasert gruppetime som har innslag fra blant annet Crossfit og Bootcamp. En stasjonsbasert time med høy intenistet på arbeidsperiodene og korte pauser imellom. Her får du brukt hele kroppen og har virkelig mulighet til å ta ut det lille ekstra.

SPREK MAMMA: Ta med babyen på trening! Her er det lav terskel for gråt, amming og bleieskift undervegs. En time for opptrening etter fødsel med spesielt fokus på store muskelgrupper og bekkenbunn. Passer for deg med babye mellom 4 uker og 9 mnd.

FORMIDDAGSTRIM: Dette er en tilrettelagt time for de som er godt voksne, gravide, nybakte mødre. Her vil du få trent kondisjon og styrke som er viktig for økt energi, overskudd og bevegelighet i hverdagen. Musikkvolum og tempo er tilpasset slik at alle kan være med på timen. Timen er satt opp til en halvtime sykling og halvtime styrketrening for hele kroppen. Nybakte mødre kan gjerne ta med babyen på trening.

SPINNING: Gruppetime med sykling i en flott spinningsal. Spinning passer for alle, og vi kjører ulike timer med utholdenhet, styrke og intervall. Timene ledes av motiverende instruktører der musikk og rytme skaper en helt spesiell stemning i salen.

STEP: Kondisjonstrening ved hjelp av morsomme effektive trinn opp og ned på en step-kasse til fengende musikk. Ofte kombineres denne timen med enkel styrke for hele kroppen. Steptimene er delt inn i HIIT-Step og Step & Styrke.  HIIT-Step: HøyIntensitetIntervallTrening-Step, Her jobbes det i intervaller med enkle trinn slik at pulsen blir høy, mellom vært drag er det styrketrening. Step & Styrke: 45 min Step som bygges opp i blokker til en koreografi. etterfulgt med 30 min styrke for hele kroppen.

STYRKE: Styrketrening for hele kroppen med variert bruk av tilgjengelig utstyr, samt benyttelse av egen kropp som vekt.

YOGA: Yoga er trening for kropp og sinn som gir økt bevegelighet, styrke, balanse og kroppskontroll.

ZUMBA™: Zumba er en time fullpakket med hotte dansetrinn, pulserende latinske- og internasjonale rytmer som er enkle å følge! Koreografien er bla. inspirert av salsa, merengue, cumbia, reggeton og magedans. Du kommer til å få bedre kondisjon, økt forbrenning og i tillegg få mer energi i hverdagen. Treningsformen gir deg en «feel-good»-følelse som varer lenge etter du har avsluttet timen. Musikken er såpass fengende og motiverende at trening ikke lenger vil oppleves som en plikt,men en fest!

Se vår timeplan

Sport og Trim

Med fokus på folkehelse og trening

Bli medlem