Personlig trening

En personlig trener motiverer deg, utfordrer deg, presser og roser deg!

Personlig trening blir mer og mer populært fordi det gir resultater uansett nivå eller alder. Personlig trener kan høres ut som noe kun de aller største treningsfantomene har behov for – de som skal konkurrere eller skal nå toppen av Mount Everest. Men faktum er at de i like stor grad er vanlige mosjonister som har glede av gode råd og motivasjon til trening. De aller fleste som trener har jo et ønske om å nå et mål. Noen vil ned i vekt. Andre vil hindre tap av muskelmasse. Noen vil utsette aldringsprosessen, mens atter andre vil imponere damene. Men de fleste som investerer tid og penger i en personlig trener (PT) vil først og fremst være sikre på at de trener mest mulig målrettet og effektivt.

Et godt resultat er uansett avhengig av at din PT legger opp et morsomt, variert og inspirerende treningsopplegg for deg, som du blir utfordret og pushet på med jevne mellomrom. En PT–time kan være alt fra styrke– og kondisjonstrening i sal til boksing eller en løpetur i skogen. Og du vil bli overrasket! Innen kort tid vil fysiske prestasjoner du trodde var nærmest umulige kunne gjennomføres med den største selvfølge. Og akkurat når du er strålende selvtilfreds, øker PTen din ambisjonene ytterligere. Men ingen sutring; det er nettopp slikt det blir resultater av!

Du velger selv hvor lenge du ønsker å begytte en personlig trener. Noen velger fem avtaler for å få en kickstart før de gir seg i kast på egen hånd, andre femti for å oppnå et bestemt mål. Og mange slutter aldri, rett og slett fordi trening med en PT gir dem akkurat den motivasjonen de trenger.

Vi har kort med 5, 10, 25 og 50 klipp. Velg selv!

Vi har også betaling av PT på avtalegiro. Totalsummen fordeles over inntil 12 måneder. Ingen ekstra gebyrer eller tillegg. Det gjør det enklere å kjøpe større PT–pakker.

Priser på personlig trening

Ant. timerPris per timeTotalpris
1600,-600,-
5550,-2.750,-
10500,-5.000,-
25480,-12.000,-
50450,-22.500,-


Sport og Trim

et førstevalg når det gjelder aktivitet og trivsel innenfor trening

Bli medlem