Et godt resultat er uansett avhengig av din PT legger opp et morsomt, variert og inspirerende treningsopplegg for deg, som du blir utfordret og presset på med jevne mellomrom. En PT–time kan være alt fra styrke– og kondisjonsstrening i sal til boksing eller en løpetur i skogen. Og du vil bli overrasket! Innen kort tid vil fysiske prestasjoner du tro var nærmest umulige kunne gjennomføres med den største selvfølge. Og akkurat når du er strålende selvtilfreds, øker ambisjonene ytterligere PT. Men ingen sutring; det er akkurat slikt det blir resultater av!

Du velger selv hvor lenge du ønsker å benytte en personlig trener. Noen velger 10 avtaler for å få en kickstart før de gir seg i kast på egen hånd, andre 20 for å oppnå et bestemt mål. Og mange slutter aldri, rett og slett fordi trening med en PT gir dem akkurat den motivasjonen de trenger.

Velg selv!

Vi har også betaling av PT på avtalegiro. Totalsummen fordeles over  inntil  6 måneder. Ingen ekstra gebyrer eller tillegg. Det gjør det enklere å kjøpe større PT–pakker.

Priser på personlig trening

Maur. tidtakerPris per gangTotalpris
1650650
56353175
106256250
2059511900
Sport og Trim

Med fokus på folkehelse og trening

Bli medlem